Miljøvennlig design er in

Samfunnet får stadig vekk øynene mer opp for miljøet, og det faktum at vi er nødt til å gjøre noe. Derfor kommer det stadig vekk flere miljøvennlige produkter på markedet, og brukthandel blir også mer og mer populært. Dette gjenspeiles også i hvordan folk designer hjemmene sine, og det er selvfølgelig mulig å få et vakkert hjem som fortsett er miljøvennlig. Her får du derfor noen tips til hvordan du kan sørge for et miljøvennlig design i ditt hjem.

Kjøp brukt

Møbelindustrien er utrolig forurensende for miljøet, så ved å handle brukt kan du spare miljøet for store utslipp. Ikke vær så opptatt av at alt i hjemmet ditt skal være perfekt. Tenk heller på historiene til møblene dine, og alt de har vært med på før de havnet hos deg. Skap et hjem fylt med personlighet og varme, og en god dose sjarm. Dersom du ønsker å spare miljøet enda mer er det bare å bytte strømselskap til https://tibber.com/no/, slik at du kan få hjelp til å bruke enda mindre strøm. Da sparer du både miljøet og lommeboka, er ikke det utrolig?

Bruk vannbasert maling

I motsetning til oljebasert maling, er vannbasert maling uttynnet med vann. Dette vil si at når malingen tørker, er det vann som fordamper fra veggen. Dette er så utrolig mye bedre for både vår og jordas helse enn oljemaling, hvor det er white spirit som fordamper. I tillegg tørker vannbasert maling fortere og holder lenger, så det er jo en vinn vinn situasjon.

Det er på ingen måte vanskelig å ha et design som er både stilfullt og miljøvennlig. Så slipp deg løs og slå et slag for kloden vår, denne dugnaden må vi alle være med på.