Smart bilinnredning for bedrifter innen interiørtjenester

Har du et enkeltpersonsforetak innen boligstyling, organisering eller møbelsnekring? Da er sannsynligheten stor for at du ofte bruker bilen når du reiser til kundene dine. Du har sikkert også med deg mange redskaper og materialer, som du skal bruke i jobben. Føler du at det er vanskelig å holde orden i bilen? Vi har løsningen!

Organiser varebilen din

Med worksystem får du oversikt over alt du har i bilen. Dette vil spare deg tid på jobb, da alt er organisert og lett tilgjengelig. Dessuten vil du garantert imponere kundene dine når du åpner opp bakdørene. Da vil de se både hvor organisert du er og hvor mye utstyr du har. Slik vil du fremstå som mer profesjonell enn om du har en rotete bil, full av esker med ting. Det gir et godt inntrykk av fagpersonen de har leid inn, at vedkommende har et worksystem i bilen sin.

Slik kan du bruke bilinnredning i interiørrelatert arbeid

  • Boligstylist: Som boligstylist har man gjerne med seg både møbler og pynteting. Når du skal style en bolig før salg, kan det også være lurt å ha med seg noen verktøy, lim og litt maling, slik kan du fikse små detaljer. Som boligstylist handler ikke alle oppdrag om styling før visning. Når du blir hyret inn for å være interiørkonsulent, er det lurt å ha med mapper med tekstilprøver, tapetprøver og fargekart med malingsprøver. Slik kan du enkelt vise kundene dine hva du tenker kan passe hjemme hos dem.
  • Organisering: Trenden med å leie inn en profesjonell organisator kom for alvor etter boken «The Life-Changing Magic of Tidying Up» av Marie Kondo kom ut på markedet. Har du dette yrket er det kjempelurt å ha en organisert bil, med ulike bokser og hjelpemidler til å organisere i huset til kundene dine.
  • Møbelsnekker: Enten du er møbelsnekker eller vanlig snekker, har du med deg mange materialer og verktøy på oppdragene dine. Planker, skruer, verktøykasser og sag. Det er like greit å ha med seg alt du kan trenge. Da er det en fordel at bilen din er tilpasset dette.

Ganske smart, eller hva?

Som du skjønner er bilinnredning en god investering for bedriften din, både når det gjelder tidsbruk og hvordan du fremstår som fagperson.