Magasiner om interiørdesign

Magasiner hører hjemme i alle norske hytter og hjem, akkurat slik som brettspill, men de siste årene har magasinene blitt mye bedre enn hva de var før i tiden. Spesielt magasiner om interiørdesign befinner seg i en gullalder. En av grunnene til dette kan muligens være inntoget av interiørblogger, samt Instagram og Pinterest. Konkurransen har blitt større, og derfor har også magasinene økt kvalitetene på innholdet sitt.

Norske magasiner om interiør

Det norske markedet flommer over av magasiner om interiørdesign, men alle er ikke like bra. Hvis du er usikker på hva du burde kjøpe eller abonnere på, er følgende magasiner gode valg for deg som digger interiør:

1. Nytt Rom

2. Boligpluss

3. Rom 1-2-3

Internasjonale magasiner om interiør

1. Elle Decoration

2. Apartemento

3. Architectural Digest

Andre magasiner du kan bli inspirert av

1. Cereal

2. Kinfolk

3. Design Anthology

Ny muligheter med Internett

Hvis du synes det er dyrt å kjøpe mange interiørmagasiner hver eneste måned, finnes det heldigvis noen billigere alternativ. Det er Internett som er løsningen, her finner du nemlig hundrevis av knallfine interiørblogger- og magasiner, og du kan bruke timevis på timevis på plattformer som Pinterest og Instagram. Det er utrolig lett å bli inspirert av andre.

Men også nettbutikkene har blitt flinke til å inspirere kundene sine med godt innhold. Noe som selvsagt gjør at det er enklere å handle fra nettopp den butikken som klarte å inspirere. Søstrene Grene er et eksempel på en interiørbutikk som er god på dette.

Selv om noen norske nettbutikker går med tap, gjør de aller fleste det veldig bra.

Hva er årets trender?

Så hva sier magasinene at er årets trender på interiør- og designfronten? Det er ikke kun én stil som er på moten, men veldig mange stilarter har blitt trendy samtidig. Selv om dette kanskje kan gjøre det litt vanskeligere å bestemme seg, da mulighetene er så mange, har det også én soleklar fordel. Den fordelen handler om at det er enklere å handle en personlig stil, og det er lov å kjøpe noe som ikke alle andre har. For mange vil dette være befriende.

Selv hvor mye magasiner påvirker hva nordmenn kjøper av interiør, design og møbler – er det til syvende og sist den personlige stilen som vil overvintre fra år til år. Trender kommer og går, men kjøper man interiør man virkelig elsker – så vil det kunne være med deg livet ut.

Men for all del, bruk magasiner for alt de er verdt. For finnes det egentlig noe bedre enn å drømme seg bort over en kopp te og en bunke med interiørmagasiner? For noen gjør det kanskje det, mens for andre er dette et perfekt hverdagsøyeblikk.