Bland gammelt og nytt

Ettersom trenden er personlig, er også gamle gjenstander moderne. Men de skal være personlige, og gjerne framheve noe som betyr noe for deg eller familien din. Så nå er det på tide å gå gjennom ting som er gjemt på loftet, enten hos deg selv eller hos foreldrene dine. Tregjenstander er moderne, men også gamle leker kan bli fine pyntegjenstander.

Gamle bruksgjenstander

Gamle bruksgjenstander er også fine, enten til dekor eller til bruk. Finn fram tresleiver og trau, gamle gardiner og duker, samt grytekluter. Er noe av dette laget av deg selv eller noen i familien er det ekstra moderne, og hvis du hekler grytekluter selv, er dette en fin erstatning for gamle grytekluter. Finn et eldre mønster, for å få den rette trenden.

Norsk design

Norsk og nordisk design er også moderne, så hvis du har gamle møbler, håndbroderte bilder og åklær eller rosemalte ting, bør du finne dem fram nå. Til og med den gamle skinnstolen har blitt moderne, og det samme har puffen. Gamle fiskekasser eller fruktkasser er et annet element som passer fint inn i den nye interiørtrenden, og disse egner seg som bord, hyller eller oppbevaringsplass.